Дебора счупи тъпомера още с влизането си в „Биг Брадър мост уонтед“! Ето какви ги надроби:

Фолкаджийката Дебора, която ще краси с присъствието си новото издание на „Биг Брадър Мост Уонтед“, което събра в къщата любими звезди на народа, пръсна публиката още с първите си думи.

Ники Кънчев я попита на влизане знае ли къде живеят индианците, а тя кокетно се нацупи и каза: Хайде да не започваме още от вратата с трудни въпроси. Кънчев я подхлъзна и предположи: „Може би в Индия? “ Дебора светна и заяви:  Ами да – в Индия. Къде другаде наистина…

След това синеочката обяви, че е печелила сума ти награди, има титла Мис Северозападна България, участвала е в „Черешката на тортата“ и много успешна.

Най-известна съм с песента „Буба лази“, тя подлудява феновете ми, изтърси певицата и предизвика бурен кикот в публиката, а водещите се загледаха в обувките си.

Тази невероятна издънка на новото поколение ще се бори за наградата „любима звезда на България“. Тя много се плаши да не й зададат някой географски или друг труден въпрос, понеже била завършила преди цели 10 години училище и позабравила материала.

Фолкаджийката е известна и с любовта си към голите фотоси, на които позира самата тя, с калпавия си късмет в любовта и гаджетата, които я пребиват от бой. Защото съм хубава и ме ревнуват, похвали се певачката.

Сега го раздавала сингъл, за да не я бият.

В Къщата била готова да срещне любовта, ама дано не попадне на Динко, че може да я ступа още в предаването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *