Даниел Петканов удари дъното! Предаде жена си Александра, за да докопа победата!

Алекс плаче, докато Даниел прегръща шеф Петров

Даниел Петканов е на път да се окаже най- голямото разочарование за зрителите на „Вип Брадър“. Доскоро лудия репортер дори беше сочен за фаворит за спечелването на сезона.
Усмихнат, позитивен, възпитан, влюбен, грижовен, услужлив. Такъв беше Даниел Петканов за зрителите до миналата седмица. Скандалът между най- добрият му приятел в къщата Тото и шеф Петров обаче успя да свали маската на репортера. И симпатичният щурак показа истинско си лице – безгръбначен, слабохарактерен, подмолен.

Още тогава стана ясно, че след като е способен да предаде човека, когото наричаше „свой брат“, ще предаде, рано или късно, и жената, която нарича своя „съпруга“. Никой не предполагаше обаче, че ще минат само няколко дни между двете събития.

Снощи съквартирантите трябваше да поискат прошка от хората, които най- много са наранили в къщата. Шеф Петров, очаквано, не поиска прошка от никого за обидите и грозните думи, които сипеше срещу всеки през целия сезон.

Готвачът реши да се „извини“ единствено на Даниел Петканов, защото го излъгал, че е съгласен с бързата му сватба с Александра в къщата. Всъщност, през цялото време бил против това да сключат брак в риалити шоуто. Неочакваното излияние на Петров видимо удари право в сърцето Александра Богданска.

Но това, което наистина я съсипа, беше реакцията на съпруга й. Даниел се ухили до ушите. Целуна я, като същински Юда. И отиде, най- спокойно, да прегърне шефа и да му каже, че му прощава и го обича. Александра пък избухна в сълзи като видя предателството на любимия мъж.

Даниел Петканов си правеше сметката, че като продължава да го играе „доброто момче“, увеличава шансовете си за победа във формата. Мислеше си, че бунтът, представен като агресия, на основния му конкурент Тото няма да се хареса на зрителите. Затова им предложи алтернатива: човек, който в името на това да се хареса на всички, губи личното си достойнство. Човек, който няма принципи и отказва да заеме позиция. Предава най- близките си, за да е в тон със силните на деня. Но между това да си „добър човек“ и „да нямаш дойствонство“ има огромно разлика.

Часове наред красивата моделка не беше на себе си от постъпката на Даниел, който за пореден път се показа като слабохарактерен и безпринципен. Петканов се опита да й обясни защо така е постъпил, но … разочарованието по лицето на Александра ставаше още по- дълбоко.

Лудия репортер се опита да я успокои, че нямало да я кара да се вижда с шеф Петров извън къщата, щом не й е приятно. Само той щял да излиза с него и нямало да повдига дума нито за „Александра, нито за сватбата“.

Моделката остана още по- изумена и сякаш за първи път прогледна какъв мъж си е взела за съпруг: „Ама как така няма да говориш за мен?“, попита го тя. „Ами ще си говорим за други неща, имаме много общи теми“, изтърси със спокоен тон и ухилен до ушите Петканов.

Слабохарактерността на репортера не веднъж е излизала наяве в къщата. А Миглена Каканашева дори го номинира като „най- недостоен за победител“ именно заради тази му черта.

Безгръбначните като Петканов обаче не са безобидни. Обикновено са свръхамбициозни, тъй като имат да избиват тежки комплекси, което ги прави особено опасни и подли. Още от средата на сезона, преди да се изпокара с Тото, когато все още го наричаше „свой брат“, Петканов всяка седмица методично му даваше номинация за изгонване. А причината, която не се осмели да каже, е, че вижда в него конкуренция за спечелването на формата.

Петканов е сред хората, които най- силно жадуват победата. Той се надява по този начин да му се отворят нови възможности за кариерно израстване в телевизията, тъй като, за момента, е доникъде. Единствено благоволението на Милен Цветков му осигурява по няколко минути екранно време в ефира на Нова. Иначе, той води своя рубрика в интернет, но заплащането със сигурност не е като в голяма продукция на телевизията.

За да се домогне до победата, Петканов ловко изманипулира влюбената си бивша приятелка Александра. Така успя да й завърти главата, че моделката скочи дори срещу родителите си, за да се ожени за него.

След сватбата, Петканов със сигурност вече се виждаше като победител. Но събитията така се завъртяха, че разкриха истинската му природа. В опита си да докопа победата, Даниел плю и на чест, и на достойнство, и на семейство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *