Даниел Петканов призна: И аз слагах рога на Александра! Още я обичам!

Даниел реве„Всъщност аз не бях толкова верен на Александра“, призна неочаквано Даниел Петканов.

„Отдавна й изневерявах, не съм бил примерен приятел, обаче страшно се ядосах, когато тя ми изневери. Ние мъжете сме ловци. На нас ни е присъщо да дебнем жертвата, да търсим разнообразие. От нас не се изисква вярност“, обяви той на мъжката компания, която кимаше с глави.

„Прерових й телефона и видях снимката с пръста. Цяла седмица мълчах и я следях. Чаках я да си признае, но тя си мълчеше също. Тогава се вбесих и реших да я накажа. Ама жестоко да я накажа. Да я поставя на мястото й и да й покажа, че не може да се подиграва с мен. Нарочно пуснах клипчето как я гоня и й изхвърлям багажа, нарочно пуснах снимката й как е лапнала пръста на любовника си и настроих всички срещу нея. Много мъже ме поздравиха за смелостта. Браво, брато“, пишеха те.

Петканов, умишлено или не, си спести и критиките, които отнесе от ядосани жени и от истински мъжкари. Те го нарекоха долен интригант, мъжка клюкарка и комплексар.

„Сега съзнавам, че май не трябваше да я наказвам толкова строго. В началото ми беше кеф, че изпадна в нервна криза и влезе в болница, но сега се сещам, че и аз не съм бил по-добър“.

Алекс ДаниелЛудият репортер призна пред мъжете в Къщата, че още обича Александра. Бил готов да си я вземе обратно.

Обаче го спирал фактът, че щом му е изневерила веднъж, можела втори път да го направи. Не мога да живея в съмнения, те ще отровят връзката ни, каза той.

Ако ти си верен и тя ще ти е вярна, посъветваха го мъжете.

Ама аз не мога да бъда моногамен, изхленчи Дани и стана ясно, че хм иска да затвори Александра у дома си, хем да си вее байряка, понеже бил мъж и ловец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *