Даниел Петканов и Алекс Богданска се награбиха! Но дали има любов или всичко е театър? Виж Тук:

aleks-dani-4

Даниел Петканов и бившата му Алекс Богданска най- после се отдадоха на чувствата си. Двамата се награбиха и започнаха страстно да се целуват.

Преди да скочи на фаталната си изгора обаче, Лудия репортер я попита дали си има приятел. Тя заяви, че е скъсала с богатия италианец. Призна му, че така и не се почувствала щастлива с него. През цялото време искала връзката й с чужденеца да е както била тяхната преди изневерите, но така и не се получило. Двамата се разделили малко преди влизането й в къщата.

След като се озовали отново под един покрив във „Вип Брадър“, тя най- после разбрала, че е истински щастлива с него и иска да бъдат отново заедно, призна моделката пред бившия си. Много пъти си казвала, че не трябва да се доближава отново до него, след всичко, което й причинил, но все пак се случило.

Даниел Петканов изпадна в екстаз и се нахвърли да я целува.

aleks-dani-3

Биг Брадър обаче съзря конспирация във внезапния изблик на чувства между бившите гаджета. Той привика Сашка Богданска в изповедалнята и я подложи на брутален разпит. „Всичко това ми изглежда като репетирано“, изцепи Биг Брадър.

Той заяви директно на моделката, че Даниел й е дал идеалната възможност, за да изчисти името й пред хората, след като я орезили пред цяла България преди година. Биг Брадър намекна, че двамата явно имат някаква уговорка отпреди влизането в къщата, тъй като в края на интервюто с Алекс й заяви „и сега изглеждаш някак заучена“.

Дали бившите гаджета играят театър за пред публиката, за да си вдигнат акциите, със сигурност ще стане ясно до края на шоуто. Още повече, че Богданска призна пред „Вип Брадър“, че не е сигурна дали отвън наистина ще се съберат, или просто съвместното съжителство в къщата е събудило старите чувства.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *