Брутален гаф на Нова тв! Възкресиха покойния съпруг на Анита Мейзер!

Анита чашаАнита Мейзер излезе от затвора!

На всичкото отгоре мъжът й е жив!

Това си помислиха шашнатите зрители на Нова телевизия, когато видяха миската с големите…очи да се подвизава в „Черешката на тортата“. И ще я гледат цяла седмица.

Епизодите, които се въртят в момента, са с давност отпреди година, че и повече, но никъде на екрана не пише „повторение“, нито пък кога е заснето предаването. Така хората остават с впечатлението, че им поднасят прясна манджа, а тя е всъщност дълбоко замразена и претоплена в микровълновата фурна на телевизията.

Нормално е за август, когато дори чистачките са във ваканция, да се извади каквото има в архива и да се завърти пред зрителите, за да се запълни времето. В случая обаче няма ли някой отговорен редактор, който да следи какво все пак се случва с участниците в риалити предаванията? Че то с такава давност някой може и да е умрял!

АнитаВ случая Анита Мейзер си е жива и здрава, но е в Сливенския затвор с присъда за убийство на съпруга си. Но на екрана тя говори за този мъж като за жив и той си е бил жив тогава, притеснява се, че се е напила, а не държи на алкохол и той ще й се кара, че се е изложила. Щъка безгрижно из кухнята, показва прелести, задава  безумни въпроси, хвали се колко добър брак има, а човекът е погребан отдавна.

Анита ЯворВиновна ли е, или не, не сме съдии, за да кажем.

Но е нелепо да пие безгрижно шампанско, докато всъщност е в затвора.

И телевизиите трябва да си преглеждат архива преди да го пуснат на драгите зрители, защото е подигравка със самите зрители да им поднасят стари и загорели манджи!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *