Боран бие жени

boran

Развръзката на „Завръщане“ ще е един от основните козове на Би Ти Ви в битката за зрители през следващите няколко седмици. В момента тече вторият сезон на турската сапунка, а веднага след него в ефира ще излезе и третият финален сезон, който е много кратък – само 4 серии.

Любопитен факт за продукцията е, че изпълнителите на главните роли изобщо не се понасят. Мехмет Акиф Алакурт (Боран ага) се държал като истински тиранин с партньорката си в сагата Джансу Дере (Съла). На снимките той постоянно правел забележки на красавицата, че не играе добре и че си забравя репликите. Понякога дори я докарвал до сълзи.

Извън сериала, Съла мрази Боран
Извън сериала, Съла мрази Боран

„Жълтата преса очакваше романът им да от екрана да се пренесе и в живота, но това просто нямаше как да се случи. Джансу ненавижда Мехмет и за нищо на света не би легнала с него“, коментира оператор от екипа на хитовата сапунка.

Наскоро Алакурт пусна в профила си с туитър кадри с партньорката си от „Завръщане“ и мнозина се учудиха какво иска да намекне. Появиха се предположения, че двамата ще играят заедно в нова сериал, но това бързо бе опровергано от самата Джансу. Хубавицата заяви категорично, че не би се снимала отново с екранния Боран ага. И също изрази недоумение защо колегата й е поставил кадър, на който двамата са позирали един до друг.

Изпълнителката на ролята на Съла не е единствената, която ненавижда Мехмет. Тежкият му характер отблъсква нежния пол и това е причината Алакурт да не може да задържи жена до себе си в личния си живот.

Диктаторският си и женомразки нрав актьорът демонстрирал и пред реквизиторка от „Завръщане“. Тя била зашлевена от него на снимачната площадка. Впоследствие госпожата завела съдебно дело и принудила душманина си да й плати солидно обезщетение за ударения шамар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *