Блатечки ще захлеби със 100 бона във „Фермата“ – влиза заедно с Диляна Попова!

diliana-popova-asen

Асен Блатечки е поредният огладнял актьор, който ще запълва дупката в семейния бюджет с участие в риалити шоу. В момента той води усилени преговори с Иван и Андрей, за да се включи във „Фермата“ 3.

Актьорът нямал нищо против да се поизцапа в аграрното предаване, но срещу тлъст хонорар. Той поискал 100 бона, за да сложи гумените ботуши и да нагази в калта. Продуцентите обаче го парирали, че ако иска такъв хонорар, ще трябва да навие бившата си изгора Диляна Попова също да влезе, за да стане сеира.

С красивата манекенка също са водени преговори, като й било предложено добро заплащане, за да се съгласи да заживее отново под един покрив с голямата си любов и баща на сина й.

asen-blatechki

Диляна има опит с такъв тип екстремни риалити предавания, тъй като участва преди време в подобно. Тя нямала против да бъде на ръка разстояния от Блатечки, тъй като двамата са в добри отношения. А и парите й трябвали, тъй като от началото на годината е безработна и се издържа само от дъжд на вятър с фотосесии и с каквото й даде актьора.

Проблемът обаче бил в жената на Асен Блатечки – Катерина. Тя не искала за пореден път да става за смях заради красивата манекенка. Но, от друга страна, апартаментът, в който живеят заедно с актьора и дъщеря им, е заложен. Арт семейството трябваше да ипотекира жилището, за да успее да довърши общия си филм– „Бензин“.

Така че, като нищо бившите любовници отново ще направят панаир пред цяла България, за да разрешат финансовите си проблеми.

Освен Блатечки, във „Фермата“ вече е сигурно участието и на друг закъсал негов колега – Иван Ласкин. Той призна, че ще влезе в предаването. Но в същото време, снима за „Черешката на тортата“ по Нова тв. Така че, той ще цоца пари и от двете телевизии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *