Биг Брадър свали маската на Тото! Ето как рапърът драпа за победата:

Никой не може да разбере играта на Тото във ВИП Брадър, дори самите продуценти.

След като 40 дни спа и се търкаля по диваните, ту ухажваше Мегз, ту Ваня Щерева, изведнъж снощи заяви, че му е все тая ще остане ли в играта или не, или пък кого ще номинира.

„Тук не е затвор и много добре го знаеш. Ако толкова ти е доскучало, знаеш откъде се излиза“, не издържаха нервите на изповедника и господаря на Къщата.

Рапърът изведнъж даде заден и обясни, че няма да излезе и даже ще се бори за победата. Това го осенило, когато колегата му влязъл в Къщата да пее на сватбата и му казал да не се предава и да не разочарова феновете.

„Длъжен съм заради него и заради всички, които ме обичат да остана и да се боря“, извъртя плочата Тото. „Вън има много хора, които ми вярват. Имаме страшно много фенове. Аз съм длъжен да стоя тук до последния ден и да оправдая доверието им“, издекламира той.

Така стратегията му беше разобличена от самия Биг Брадър. Рапърът мислеше да мине между капките. Той реши да ограничи участието си в играта само до внимателно подбрани ситуации. Да защити някоя дама, да направи забележка на агресивния шеф Петров. Да премерва внимателно изявите си в по- напечените ситуации, колкото да напомни за себе си. Веднъж обаче си изпусна нервите срещу щеф Петров и за малко да го удари. А в останалото време да се скатава по ъглите и да спи.

Някои от съквартирантите обаче забелязаха, че рапърът е доста потаен. Не говори за живота си навън. Не споделя нищо за себе си.

От дълго време се говори, че Тото е фаворитът за спечелване на формата. Понеже  имал много фенове сред тийнейджърите.

За да спечелиш такова предаване, трябва да имаш не само пищящи ученички на концертите си, но и да покажеш характер.

А Тото май си забрави характера навън.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *