„Биг Брадър“ натри носа на Миглена Каканашева заради цирковете! Ето как я нареди:

megz-12

Биг Брадър взе кардинални мерки срещу наглите опити на Миглена Каканашева да използва шоуто, за да рекламира нон- стоп продукцията си.

След поредния отказ на дизайнерката да облече костюм за седмичната мисия, за да може да показва ежедневно дрехите си по телевизията, Биг Брадър я удари право в сърцето. От продукцията обявиха, че Миглена става Фантома на къщата.

Тя загуби всички права, които има като съквартирант. Отнеха й целия багаж – тоалети, гримове, аксесоари. Биг Брадър заяви, че повече няма да участва в нито една мисия и по никакъв начин няма да я отразяват в предаването. Дори изключиха снимката й на стената.

Няколко часа след като осъзна какво й се е случило и че няма да има възможност да ползва ефира на Нова за реклама, Каканашева внезапно получи паник атака. Точно на старта на живото предаване. За да привлече вниманието върху себе си, дизайнерката дори се опита да саботира излъчването на сватбата на най- близката й приятелка Александра и Дани Петканов.

Мегз припаднала

Суетнята не продължи дълго. В изповедалнята влезе лекарски екип, който бързо установи, че на Мегз й няма нищо. Биха й успокоително, за да се успокои от удара, който Биг Брадър й нанесе по- рано през деня. Дизайнерката бързо се свести. Не пропусна да навре в очите на зрителите роклята, с която е облечена, и се върна при съквартирантите.

На следващия ден изгонената Ваня Щерева призна, че предишната вечер най- подробно описала на Миглена какво представлява паник атаката. Дизайнерката пък й споделила, че никога не й се било случвало. Е, точно след няколко часа – вече й се случи, при това в национален ефир.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *