Бащата на Хазал от „Твоят мой живот“ е от България!

alina-boz

С български корени се оказа младата актриса Алина Боз, която изпълнява ролята на Хазал от хитовия турски сериал „Твоят мой живот“.

Бащата на 17- годишната тв звезда се оказа, че е от България. Младата актриса дори планира съвсем скоро да посети родината на татко си. Новината зарадва много феновете на турската сага у нас.

Бащата на екранната Хазал се казва Стоян Боз. След като завършва бакалавърската си степен у нас, заминава да прави магистратура в Москва. Там се запознава със съпругата си Алла, която е рускиня.

alina-boz-1

Няколко след раждането на дъщеря им Алина, семейството заминава за Истанбул. Още от малка бъдещата звезда показва актьорските си качества. Съветват родителите й да я запишат в школа, където да развива таланта си.

Алина обаче не се е занивала само с актьорство. Талантливото момиче е посещавало кръжоци по рисуване, пиано и китара. Занимавала се е с няколко вида спорт.

На 17- годишна възраст Алина Боз получава шанса на живота си – да участва в сериала „Твоят мой живот“, който се превърна в тотален хит не само в Турция, но и по света.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *