Арестуваха Пацо от „Биг Брадър“! Забъркал се е в сериозни проблеми! Виж Тук:

patso-2

Арестуваха култовия Пацо от Биг Брадър заради незаконни залагания и хазартни игри. Той бил закопчан преди няколко дни при специализирана акция в Гълъбово. Освен него, прибрали още 11 души.

Панайот прекарал 24 часа зад решетките в Стара Загора, но засега не са му повдигнати обвинения. От прокуратурата разкриха, че разследвали сигнала за нелегален хазарт в Гълъбово от края на миналата година.

Месец преди да се озове зад решетките, се разчу, че Пацо е станал баща и има дъщеричка, която е само на няколко месеца. Майката на детето е красива блондинка, която успяла да накара най- после гълъбовският плейбой да се укроти. Панайот имаше и хубава работа в родното Гълъбово, като директор на Младежки център, построен по европроект.

Панайот с приятелката си
Панайот с приятелката си

Но, отново се потвърди старата приказва, че вълкът козината си мени, но нрава – никога. Въпреки че успя да създаде хубаво семейство и да започне добра работа, Панайот пак се забърка в сериозни неприятности.

Преди да се кротне в Гълъбово и да заживее с приятелката си, риалити героят редовно киснеше в дискотеката на фолк певеца Константин в Студентски град. Пацо се запиваше и налиташе на всичко женско, а после обикаляше телевизиите, и също като Митьо Пищова, разправяше колко бройки имал. Последният му престой в къщата на „Биг Брадър ол старс“, преди пет години, пък завърши позорно, след като зрителите го изхвърлиха с голям негативен вот, заради грозно пиянско изпълнение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *