Анна- Мария от „София ден и нощ“- бръмчалка и мъжемелачка в живота! Снимки:

 

sofia-den-i-nosht-anna-4

Новата съквартирантка в „София ден и нощ“ успя да привлече веднага мъжкото внимание върху себе си.

Красавицата, която изпълнява ролята на Анна- Мария, носи същото име. Анна- Мария Чернева е известна бръмчалка в родните хайлайф среди. Сексапилната дама отдавна се опитва да пробие и сега й се отдава този шанс с участието й в хитовата продукция „София ден и нощ“.

sofia-den-i-nosht-anna-1

Иначе Анна- Мария е участвала и в друго известно риалити шоу – „Истински истории“. Също така се е снимала и в реклами за бързи кредити.

Красавицата следва специалност „Театър“ в Нов български университет, където учи заедно с друг участник в „София ден и нощ“, Един Кануш, който играе Асен.

С Николета Лозанова
С Николета Лозанова

Преди да започне да се снима в различни продукции за малкия екран, Анна- Мария се подвизаваше като еротичен модел. Има няколко доста провокативни фотосесии, като някои са си направо голи.

Анна- Мария има и доста титли от различни конкурси за красота.

Опитите й да стане известна обаче далеч не се ограничават само с телевизията и голите снимки. Анна- Мария се е пробвала дори като фолк певица. Има една- единствена песен, която обаче не постига никакъв успех.

Като еротичен модел
Като еротичен модел

Около името й започва да се шуми преди няколко години, когато упорито е спрягана за любовница на футболиста Стойко Сакалиев.

Има доста подозрения, че сексбомбата се е уредила с връзки в „София ден и нощ“. Подозрителен е фактът, че нейното име услужливо съвпада с това на героинята й, така че да бъде запомнена по- бързо.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *