Александра Богданска шашна всички с признание за брака си с Даниел Петканов! Виж Тук:

Александра Богданска успя да се класира за финала на „Вип Брадър“, като дори изпревари съпруга си Даниел Петканов, който отпадна шести.

Моделката успя да спечели зрителите, като направи изненадващо признание. На въпрос на Любен Дилов- син дали ще предпочете кариерата или семейството, Александра светкавично избра второто.

Красавицата от Благоевград заяви, че въпреки многото възможности, които ще й се отворят след „Вип Брадър“, би искала да роди дете от Даниел и да си го гледа вкъщи.

23- годишната моделка изненада всички с избора си, тъй като повечето млади жени на нейната възраст, с нейната визия и популярност, веднага щяха да изберат кариерата. Щяха да се оправдаят, че има време за деца. Още им било рано. Сега нямали финансовата стабилност, за да си ги позволят и пр.

А класирането на Александра на финал д оказа, че тя със сигурност не е в сянката на съпруга си Даниел Петканов. Напротив. Тя успя да покаже характер и смелост в предаването, въпреки че започна участието си от най- незавидната позиция. Докато лудият репортер, макар и сочен за фаворит от самото начало, накрая се изложи брутално.

Той отблъсна зрителите след като стана и прегърна шеф Петров, който си призна, че вътрешно не подкрепял сватбата с Александра, но ги излъгал. Репортерът се ухили до ушите. Прегърна го братски, разцелува го. Каза му, че няма значение.

В същото време, съпругата му Александра избухна в сълзи от унижението, на което я подложи Петканов. Моделката обаче каза в лицето на шефа, че не би искала да го вижда никога повече. Съпругът й продължи да настоява, че той пък ще се среща с шеф Петров, но просто нямало да я взима със себе си. А това още повече нарани моделката.

В крайна сметка, тя прости на съпруга си, но със сигурност ще има вече едно наум за него. Макар и със закъснение.

В крайна сметка, достойното поведение на Александра беше оценено от зрителите и те я изпратиха на финал. А липсата на характер и безпринципността на Даниел Петканов го провалиха и от сигурен победител го изхвърлиха още на полуфинала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *