Алекс Богданска с драматична изповед за най- тежкия период в живота си

Алекс Богданска разкри потресаващи подробности за живота си в разгара на секс скандала от миналата година, който настоящият й съпруг тогава раздуха в социалните мрежи.

Моделката разказа пред кумата си Джулиана Гани, че в този тежък период, живяла в пълна мизерия в студентските общежития заедно с още три момичета в стая. Докато из медиите я спрягали ту с богати любовници, ту й приписвали петцифрени тарифи за платена любов, битът й бил като на всяка средностатистическа студентка от провинцията.

Освен че карала само на картофки от супермаркета, Алекс редовно си имала за компания в леглото… хлебарки! Тя разкри, че противните насекоми постоянно пълзели покрай лицето й, когато си легнела, но нямало какво да направи.

За фотосесия хонорарът й бил 70 лева и тази скромна сума отивала основно за храна. Като всеки студент, карала само на най- евтиното.

В същото време, когато ходела по улиците, често се случвало минувачи да я разпознаят и да я сочат с пръст или направо да я напсуват. Никой обаче не си представял, че всъщност е едно обикновено момиче, а не метреса на някой олигарх.

В този период Алекс научила, че не трябва да си вади прибързани заключения за хората или да им издава присъди, без да ги познава лично.

По ирония на съдбата, мъжът, който я набеди за най- пропадналата жена в държавата, вече е неин съпруг. Даниел Петканов изчисти името на красавицата по най- категоричния начин – като се ожени за нея. Въпреки това, на младото семейство няма да му е никак лесно навън. Родителите и на двамата се обявиха против брака им. Така че, Дани и Алекс ще трябва да се помирят с най- близките си и да им покажат, че имат истински чувства.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *