Актьорите от турските сериали с рекордни хонорари

kavanch

Докато на родните актьори се налага да работят по няколко проекта, за да си докарват стабилни доходи, то турските им колеги са като холивудски звезди. Артистите от южната ни съседка прибират баснословни суми и някои от тях вече са истински милионери.

Най- известният от актьорската гилдия безспорно е Къванч Татлъту. Освен най- сексапилен, той е и най- скъпоплатен. За „От Русия с любов“ – последният сериал, в който участва, турският Брад Пит е прибирал по 75 хиляди лири на епизод. Това е и последната му роля в сериен филм до момента, но с подобен хонорар Татлъту определено може да си го позволи. Колегите му Енгин Алтан Дюзятан и Неджати Шашмаз печелят по 60 хиляди лири на епизод.

beren-saat-2

Жените също не могат да се оплачат откъм заплащане. Класацията води звездата от „Забраненият плод“ Берен Саат, която ще забогатява с по 90 000 турски лири (около 30 000 евро) за епизод, т.е., на седмица за най- новата си роля в сериал, посветен на Кьосем Султан. В продукцията ще участва и Хюля Авшар, известна турска актриса, певица и водеща, която ще трябва да се задоволи с 60 000 лири на епизод (около 18 000 евро). Не падат много по- долу и други търсени актриси като Хазал Кая, позната ни от „Забраненият плод“ и „Огледален свят“, която взема по 50 000 лири на епизод. Туба Бююкюстюн от „Огнено сърце“ и „Гордата Аси“ също получава по 60 000 лири, а звездата от „1001 нощ“ Бергюзар Корел – 55 000 лири.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *