Ад в къщата! Антон Стефанов унизи „Снежанката“ на шеф Петров и… стана СТРАШНО!

Брутален скандал между шеф Петров и журналиста Антон Стефанов остави без думи зрителите пред малкия екран.

Самозабравилият се кулинарен гуру се сдоби с прякора Великия везир, тъй като не спира да изнася лекциите си за живота от сутрин до вечер. Съквартирантите обаче нямат желание да го предизвикват, заради лютия му характер, а се стараят да го избягват, когато им писне.

Антон Стефанов също се опитваше да се скатава, но късметът му изневери. На една от вечерите, шеф Петров строи всички съквартиранти, като на пионерски лагер, за да им разкаже за своята трактовка на салата „Снежанка“. И докато изгладнелите випове чакаха да опитат кулинарния шедьовър, авторът му спираше да им обяснява колко е велик и какво невероятно творение е измислил.

Антон Стефанов обаче не издържа и се разхили. Той моментално побягна навън, за да се успокои. Но не успя. Дори отиде в изповедалнята и опита да се оправдае, че било заради петия ден, който бил най- фаталния за участниците, защото ги обземала лудост.

shef-petrov-2

Но не успя да заблуди шеф Петров. Той само това и чакаше, за да разкъса Стефанов, който в предните дни не беше особено съгласен с тезите му. Петров го нарече „плъх“ и го поздрави, че успял да направи нещо, за което много хора си мечтаели- да му се изсмее в лицето.

Светският хроникьор всячески се опитваше да се извини и да омилостиви шефът. Но Петров буквално го разкъса. Тресна му в лицето, че ще умре сам, а котките му ще го изядат, защото никой нямало да го потърси. Че на погребението му щяло да има 3 души. А Стефанов, но колене пред шефа, мигаше на парцали и настоятелно го молеше за прошка.

Със сигурност обаче, това няма да е последният скандал между двамата. Журналистът и шеф Петров вече стягат редиците в лагерите си, така че съвсем скоро в къщата ще се разрази много грозна и мръсна война.

Стефанов се радва на подкрепата на Сашка Васева, Ваня Щерева и Дани Милев. На страната на шеф Петров са Мария и Цуни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *