10 причини, заради които сериалът „Твоят мой живот“ ще ви стане любим:

tvoiat-moi-jivot

Сериалът „Твоят мой живот“ (Paramparça) e тотален хит в Турция още от първите си епизоди. Поредицата е продуцирана от Ендемол. Неин режисьор е Джевдет Меркан. „Твоят мой живот“ е интерпретация на южнокорейски сериал.

Ето 10 причини, които правят „Твоят мой живот“ толкова успешен:

1 Основната история е много интересна. Фамилиите на бебетата Хазал и Джансу се различават по една буква – Гюлпънар/Гюрпънар. Разсеяна медицинска сестра обърква табелките им и двете момиченца са разменени. Семействата, които ги отглеждат, са от различни социални прослойки – едното е много богато, а другото много бедно. Съдбите им обаче се пресичат след 14 години и истината излиза наяве.

2 Разликата между социалните статуси, обикновено много богат мъж и бедна жена, винаги носи успех в сапунените сериали.

3 Еркан Петтекая, който изпълнява главата роля на милионера Джихан, е женен за Дилара и имат две деца. Джихан обожава децата си, но отношенията с половинката му са студени.

Еркан Петтекая (Джихан) и Нургюл Йешилчай(Гюлсерен) са тотални любимци на зрителите
Еркан Петтекая (Джихан) и Нургюл Йешилчай(Гюлсерен) са тотални любимци на зрителите

4 Нургюл Йешилчай, която изпълнява ролята на Гюлсерен, е самотна майка, изоставена от съпруга си преди много години. Живее със зълва си Кериман, която постоянно я използва. Издържа дъщеря си много трудно.

5 Кемал Хюнал, който изпълнява ролята на Алпер, е бизнес партньор на Джихан и негов приятел. Зад гърба му обаче само крои планове как да му открадне бизнеса. Съпругата на Алпер, Солмаз, пък се преструва за близка приятелка на Дилара, но постоянно мисли как да я съсипе.

6 Нурсел Кьосе играе ролята на Кериман, зълвата на Гюлсерен. Получава редовно пари от брат си, който работи в Германия, за издръжката на дъщеря му Хазал. Но тя ги крие за себе си и прави невъзможен живота на Гюлсерен.

7 Алина Боз, в ролята на Хазал, мечтае да бъде богата. Постоянно натяква на майка си Гюлсерен, че не печели достатъчно, за да й купува скъпи вещи и да осигури висок стандарт на живот.

8 Лейла Танлар изпълнява ролята на Джансу. Отгледана в много богато семейство, но е много скромна. Щом научава, че е биологична дъщеря на Гюлсерен, я приема в отворено сърце и получава в замяна майчината обич, която така й е липсвала. Много е обичана и от бащата, който я е отгледал – Джихан.

9 Драмата в сериала държи постоянно високо адреналина на зрителите. Джихан и Гюлсерен се харесват много, но се страхуват да не загубят дъщерите си и затова в този първи сезон основно водят спорове.

10 Предстои появата и на друг много интересен персонаж – Озкан, съпругът на Гюлсерен, който засега е в затвор в Германия.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *