Шок! Мъжът на Кака Лара блъснат от кола, Джуджи е бременна!

Лара1Такава е ситуацията около залязващите звезди на Нова телевизия.

Те нямат предавания, но винаги когато могат, продуцентите им подхвърлят по някой хонорар, за да им покажат, че не са забравени и винаги могат да разчитат на някое подаяние.

Кака Лара заработи сума ти пари във ВИП Брадър, като активно участваше във всеки скандал. Джужди пък беше изхвърлена от „На кафе“, но за сметка на това взе цяла пачка да пее фалшиво в „Като две капки вода“ и да пили нервите на зрителите.

В момента и двете каки отново лапнаха епизодични роли в двата сериала, които вървят едновременно по Нова телевизия. И не само това, но се появиха на екран в един и същи ден. Просто участието им съвпадна.

Лара се подвизава в „Откраднат живот“, като съпруга на пациент, пострадал в катастрофа. В същото време, докато тя се зъбеше на лекарите, в съседната стая фолкаджийката Бони раждаше бебе, за да провери актьорските се способности.

Най-тежка е задачата на Джуджи, която пък час по-късно изгрява в сериала „Ние, нашите и вашите“. Там тя го играе министерска съпруга, чийто мъж е импотентен, а директорът на училището я утешава в кабинета си. И така добре я утешава, че я забременява.

ДжудиЯвно актьорите в България са свършили, защото едни и същи лица пеят, готвят, а после се снимат в идиотски роли.

Още по-явно е, че Нова телевизия се е обградила в кръг от свои хора, които запълват дупки всякакви. И са на непрекъсната хранилка. Ако не участват в някое предаване, те просто са в публиката на друго, за да правят калабалък.

Ако се вгледате в публиката на „Капките“, ще видите много познати лица и даже докторите от „Откраднат живот“.

Затова и филмите ни са такива. Блудкав сценарий и едни и същи лица, които прехвърчат като пеперудки от един в друг. А зрителите?

Тях никой не ги пита.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *