Шок! Елен Колева малтретирана жестоко от съпруга си! Виж Тук:

елен колева1Елен Колева се появи в сериала „Откраднат живот“, но в епизодична роля.

Красавицата искала да играе доктор, но продуцентите не се съгласили, тъй като образът й е прекалено известен на публиката от други сериали и различни медийни прояви.

Злите езици заговориха, че актрисата го е окъсала за пари, след като се е примирила да изиграе епизодична роля на малтретирана от мъжа си съпруга. Елен обаче изигра образа прекрасно и талантът й засенчи този на Луиза Григорова, която получи много по-сериозна рола на стажант-хирург, но я играе доста неубедително и буквално присъствието й на екрана е сиво и незабележимо.

Заради отзивите за слабата игра на Луиза, най-вероятно тя ще си тръгне от сериала и ще изберат някоя друга току-що изавършила витизчийка.

Елен Колева пък има потенциал и това го видяха всички.

Отсега продуцентите смятат в третия сезон да я направят по-близка до зрителите, като й връчат ролята на инициаторка на организация за борба с домашното насилие.

Темата е много парлива и близка до зрителките. Всяка четвърта българка е жертва на насилие и в образа на Елен ще припознае себе си, категорични са продуцентите.

Самата Колева преживя немалко унижения от бившия си любовник Сашо Майонезата, който от ревност я прокуди гола посред нощ от палата си. И така приключи дългогодишната им любовна сага.

След това майонезеният бос направи всичко възможно да я унижи добавъчно, като използва връзките си, за да я уволни от театъра, в чието настоятелство работеше.

Изключително талантливата Елен обаче възкръсна от собствената си пепел и отново е на екран.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *