Чалгата победи в „Гласът на България“! Камелия и Глория ронят сълзи от щастие!

Симона наше лято чалгаУж решението на зрителите да оставят Симона Загорова да стигне полуфинал в „Гласът на България“ предизвика вълна от негодувание в социалните мрежи.

Симона се падна в най-силната група, тази на Поли Генова, в която се бореха професионалистката Сара Сюзет Намба и изключителната Деа Майсторска. След изпълненията на трите дами, журито и останалите бяха сигурни, че ще отпадне щерката на Глория – не само защото се беше нагърбила с непосилна за вокалните си способности си задача, но и заради слабото сценично представяне.

Самозабравилата се издънка на певчески род си избра не кого да е, а Лили Иванова. Според журито интерпретира песента по свой начин, но според публиката и зрителите пред екрана, просто я превърна в чалга.  „Наше лято“ прозвуча в кръчмарски вариант, а Загорова не успя да изневери на амплоато си и припевите ги изпя със специфичната орнаментика.

Журито се направи на глухо и даже я похвали, че не е копирала песента, а я е направила своя. Под „своя“ – разбирайте чалга, защото младата певица може само това и досега е пяла само това. И не успя да избяга от себе си. Така Лили Иванова бе изпълнена във вариант маане, а водещите обявиха, че публиката е гласувала най-много за Сара Сюзет, а Симона и Деа са с близки резултати, но печели първата.

20-годишната Деа, която има страхотен глас и имаше шанс да стигне до финала, се разплака на цената. От мъка.

Симона чакаВ публиката пък се разплака Глория, която беше пристигнала да подкрепя дъщеря си.

Не е ясно как са гласували зрителите и никой не може да види истинските резултати.

Трябва да се приеме на доверие, че са подкрепили Симона и чалгата в нейно лице, а журито нямаше думата.

Сега очакваме напористата щерка на Глория да стане и „Гласът на България“. Колко му е…

В чалгаджийска държава – чалгаджийски глас!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *