Стефания от „София ден и нощ“ показа най-милото си! (снимка 18+)

Поредната героиня от сериала „София ден и нощ“  си показа най-милото.

Бояна Генова, която е екранната Стефания лъсна чисто гола в мрежата и не остави нищо на въображението на мъжката аудитория.

Явно на Стефи не й стига, че в половината сцени на вървежното сериалче се снима или по сутиен и гащи, или се развява по прозрачна нощничка на екрана, ами е решила да покаже и „голата истина“ в профила си в Инстаграм.

Прави впечатление, че там е пуснала само ултра-провокативни снимки… вероятно в очакване на своя богат принц на бял мерцедес. Очевидно хонорарите от сапунката никак не я задоволяват. Актрисата от хитовия сериал „София – ден и нощ“, която в началото имаше епизодична роля, а по-късно получи основна, цели да бъде забелязана и оценена не само откъм артистичната си страна.

София ден и нощОт известно време тя е не само екранна половинка на мускулестия Митак, но са станали двойка и в живота. Двамата обаче са по-скоро приятели, отколкото интимни, издават от снимачната площадка.

Кристиян Кирилов я използва да излизат заедно по клубовете и да гради с нея хетеро имидж след като в медиите започнаха доста често да излизат пикантни съмнения относно неговата сексуална ориентация.

Стефи пък няма нищо против да се развява с татуирания мачо, защото заедно събират погледите на всички, раздават автографи и се чувстват като звезди.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Стефания от „София ден и нощ“ показа най-милото си! (снимка 18+)"

  1. tinyurl.com   24.11.2019 at 23:53

    Can you tell us more about this? I’d care to find out more details.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *