Спор в нета: Може ли Дани Петканов да устиска два дни, без да изневери на Александра?

След като Дани Петканов беше изгонен снощи, тръгнаха облози в нета дали ще издържи два дни и да остане верен на Алекс.

Вярно е, че той единствен се пооблажи в Къщата и на няколко пъти прави се*с булката си, но славата му на сваляч, плюс дългите пости създават предпоставки да се метне в леглото на първата мацка, която му се ухили подканващо.

Освен това, Даниел Петканов показа, че е доста отворен към жените. Предишната им връзката  била напълно отворена и е изневерявал нон стоп на Богданска, докато са били заедно.

Статутът му на женен мъж едва ли ще му попречи да продължава да е отворен към всякакви авантюри, пък и в Къщата с половин уста обеща, че ще е верен на жена си.

Ненапразно Алекс снощи изпадна в истерия, когато го изгониха. Въпреки демонстрациите на вяра и вечна обич, дълбоко в себе си тя не му вярва и смята, че излизането навън ще го превърне в предишния плейбой.

Същото смятат и част от зрителките. Те намират Дани за изкуствен, за фалшив, за играещ роля и за човек, който няма принципи.

Някои дори твърдят, че е доста отмъстителен, но прикрива това с изкуствен смях и халтаво поведение на момченце, на което всеки трябва да прости. Даже непростимите неща.

Затова и текат споровете в нета.

Колкото и истинска да беше сватбата, почти никой не вярва, че този брак ще продължи. Защото двамата влюбени са пълна противоположност, а Дани въпреки христовата си възраст, все още не се е научел да бъде мъж, освен в…леглото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *