Синът на Рачков стана актьор! Шуробаджанащина и в „Откраднат живот“! Виж тук:

Рачков синСинът на Димитър Рачков – Митко стана актьор.

Едва на 9 години, малчуганът получи първата си роля и то в доста популярния сериал „Откраднат живот“. Той играе дете от социален дом, което е полусирак и е изоставено от баща си в интернат. Митко се справя с ролята си с голямо самочувствие, а баща му отдавна се хвали, че рожбата му има голям талант и ще тръгне по неговия път.

В началото сериалът грабна доста зрители, тъй като има заплетен сюжет, а докторска сага досега не се е появявала в родното кино. Постепенно обаче познати лица от Нова телевизия узурпираха второстепенните роли и на зрителите им е трудно да ги възприемат. Първа се появи Ернестина Шинова. Аткрисата първо мина през „ВИП Брадър“, периодично дава интервюта , или се изказва на екран по наболели въпроси, а в свободното си време готви със съпруга си Андрей Слабаков в „Черешката на тортата“, ръсейки пепел от цигари върху ястията.

Някак трудно тя бе приета като строга и безчувствена лекарка, изоставила дъщеря си и хукнала да търси щастието чак в Австралия.

След нея цъфна Елен Колева, която също първо готви, после се прави на циркаджийка в безславно отпадналото шоу „И аз го мога“.

Рачков син1Сега пък се появи малкият Митко Рачков. Нова телевизия спонсорира сериала и явно пробутва свои хора за второстепенните роли и им дава прилични хонорари. За да й останат верни и да бъдат готови да участват на повикване за всяка боза, която тепърва ще излиза на екран.

Рачков пък бил страшно амбициозен за бъдещето на сина си и настоявал хлапето да стане актьор като него. В телевизията говорят, че направил пътека до продуцента Евтим Милошев да даде шанс на малкия да се изяви и да стане известен.

А на зрителите започна да им писва да гледат едни и същи лица навсякъде.

Но на кого му пука пък за зрителите?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *