Сериалът „Дързост и красота“ – какво предстои да се случи! Рич възвръща паметта си!

 

Dyrzost-i-krasota* Усилията на Кейти да помогне на Рич да възвърне паметта си се увенчават с успех.

* Дийкън съобщава на Куин, че Рич е оцелял. Тя се надява, че при това положение обвиненията към нея ще отпаднат. Моли го да убеди Хоуп, че Уайът е мъжът за нея. Дийкън отказва, но Куин го уверява, че синът й ще я направи щастлива. Куин е сигурна, че щом Рич е жив Хоуп ще се върне при Уайът и двамата със синът й отново ще работят за Спенсър. Дийкън се присмива на оптимизма й.

* Лиъм съобщава на служителите във фирмата, че Ерик ще дойде заедно с Рич. Пам предлага да организират парти за завръщането му. Хоуп им разказва за амнезията на Рич и ги моли да бъдат много внимателни.

* Куин споделя с Уайът, че след новината за Рич Хоуп ще се върне при него. Уайът решава да се види с нея. Рич е очарован от радостта, с която го посрещат близките и приятелите му. Кейти се опасява, че няма да издържи, но той настоява да се извини на всички, че ги е разтревожил. Хоуп му благодари, че я е отгледал като собствена дъщеря. Тя разказва на Брук и Ерик, че е скъсала с Уайът и е уволнила него и майка му. Ерик заявява, че вече не желае присъствието на Куин във фирмата и подкрепя постъпката й. Рик разпитва Лиъм как вървят отношенията им с Хоуп. Хоуп забелязва Уайът и се интересува дали с появата си цели да я разубеди за раздялата ми. Той твърди, че не е имал подобни намерения и е дошъл само да поздрави Рич. Хоуп го прегръща. Кейти предлага на Рич да се оттеглят ако е уморен, но той не желае да разочарова гостите. Тя съжалява, че е отлагала сватбата им. Рич я уверява, че е готов за брак. Брук наблюдава как си разменят ласки.

* Али моли Торн да не прибързва със заминаването. Той се интересува дали има нужда от него. Тя го уверява, че е добре и се радва на връзката му с Тейлър. лийм обвинява Уайът, че се опитва да си върне Хоуп с измама.

* Лиъм изпитва угризения, че е бил твърде груб с Уайът, но хоуп го уверява, че той няма място сред тях. Брук вдига тост за Рич и Кейти. Бил е неприятно изненадан, когато открива Куин в дома на Уайът. Тя споделя, че възможността Уайът да си върне Хоуп се е увеличила след връщането на Рич. Бил е смаян от наглото й поведение, но е доволен, че тя вече не го заплашва с нищо. Куин го моли да й помогне да вразумят Хоуп. той отказва и я съветва да последва примера му.

* Куин се интересува дали ще си върнат работата, но Уайът споделя, че Лиъм го е изгонил преди да повдигне въпроса. Тя се заканва на Лиъм.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *