Селяния до шия! Женски бой между Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова превърнаха тв ефира в клоака!

Селски панаир, невиждан досега в родния ефир, спретнаха гримьорът Валентин Кулагин и актуалната „Мис плеймейт“ Нора Недкова в „Черешката на тортата“. Двамата не спряха да си разменят грозни епитети, а очевидната неприязън по между им прерасна в… женски бой!

Размяната на обиди между гримьора и плеймейтката започна от самия старт на кулинарното шоу. Кулагин не спря да обстрелва Нора с определения като „Мис Село“, травестит, маймунско лице и пр. Той постоянно й подмятал, че предлага платени секс услуги. Плеймейтката пък се гаврела в мъжествеността му.

В последния епизод на шоуто обаче, напрежението между двамата стигнало връхна точка. Кулагин започнал да замеря Нора със салфетки и храна. А плеймейтката, видимо доста пияна, му плиснала чаша алкохол в лицето. След което, го засипала със здрави тупаници.

Кулагин обаче не мирясал, ами извикал полиция да озаптят разбеснялата се плеймейтката. Тя била привикана в районното да дава обяснение, издават от кухнята на предаването.

А защо Нова телевизия изобщо са излъчили селския скандал между Валентин Кулагин и Нора Недкова, и защо СЕМ отново спи, е съвсем отделен въпрос.

Факт е, че с всеки изминал сезон „Черешката на тортата“ все повече запада. В първите два- три сезона, кулинарното шоу беше изключително интересно и приятно. Но и участниците определено имаха някакво елементарно ниво на възпитание, а много от тях дори демонстрираха висока класа на поведение и умения в кухнята. Беше приятно вечерно шоу, без простотии и без пиянски изцепки.

Миналия сезон обаче, стремително тръгна към дъното. Повечето родни вип- ове дори не поканиха гостите в домовете си, а използваха известни ресторанти и услугите на професионалните готвачи, които работят там. Явно просто са искали да отбият номера и да си вземат хонорарите. А вероятно пък от шоуто са искали да правят скрита и не толкова скрита реклама на известни столични заведения.

А пък и новите попълнения в родния шоубизнес, доколкото все още има такъв, са толкова ниска топка, че Николета Лозанова и Златките са направо културтрегери, в сравнение с тях.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Селяния до шия! Женски бой между Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова превърнаха тв ефира в клоака!"

  1. Натали   15.02.2018 at 13:40

    Къде видяхте бой? Много глупава е тази, която е написала статията. Аз бой не видях в това предаване.

    Отговор
  2. ИСТИНАТА   17.02.2018 at 18:42

    Вальо учеше във ФСГ-Хасково /бившият Икономически техникум/ в клас само с момичета. Беше с твърде слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 кл. той нападна момиче от 11 кл. Хвърляше евтин сок /от 0,10 лв./ върху момичето, обиждаше го и се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за „ВИП“. Попитайте майка му за Вальо Подмола.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *