„Светлината на моя живот“ – Какво предстои да се случи: Мена и Викрам си дават нов шанс!

светлината на моя живот
* Синдия и Закир планират да разобличат съучастниците на Раджкумар. Престъпниците искат да тестват лоялността на Закир. Полицаят е шокиран, когато научава истинските самоличности на Према и Диша, и опитва да им се противопостави, но Байджи има други намерения.

* Викрам е обзет от ревност. Бракът му с Менакши претърпява поредното изпитание. Семейство Рати решава да намери подходящ кандидат и да омъжи Менакши отново. Викрам преосмисля проблемите със съпругата си и се колебае какво да предприеме. С помощта на Диша Према успява да избяга от Викрам.

* След сблъсък с престъпната групировка на Раджкумар Закир е парализиран. Синдия изпитва вина за случилото се и е неутешима. Афектирана тя решава да попречи на Раджкумар на всяка цена.

* Викрам е натъжен от бедите, сполетели семейството му. Близките му се стараят да го развеселят и да повдигнат духа му. Сурадж и Сандия посещават Закир, надяват се той да проговори и да разкрие важна информация. Сандия предприема мерки присъдата на Раджкумар да бъде изпълнена по-рано. Байджи, Диша и Према са разтревожени и съставят сложен план за бягството на Раджкумар от затвора. Сандия намира начин да им направи клопка и да ги залови.

светлината на моя живот

* Рати се среща с бъдещия годеник на Менакши. Викрам е разтърсен от случващото се, тъй като все още има чувства към съпругата си. Той търси начин да поправи проваления си брак и се надява, че с Мена все още имат шанс да продължат живота си заедно.

* Байджи, Према и Диша съставят план да спасят Раджкумар по време на медицински преглед. Диша търси възможност да се срещне с него. Сандия зорко наблюдава прегледа на затворника.

* Раджкумар мистериозно изпада в безсъзнание. Сандия прави проучване на лекарските доклади, за да открие причината за състоянието му.

* Викрам и Менакши се помиряват. Той моли Према да напусне, но тя има други намерения и го манипулира. Цялото семейство е щастливо, че Мена остава част от фамилията.

* Сандия се усъмнява в Према и започва да подозира, че е съучастница на Раджкумар. Сантош открива, че Према е дрогирала Мишри.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *