Сашка Васева изригна: Не ми се излиза от Брадъра, голям кеф!

Сашка ядеСашка Васева е единственият съквартирант, на когото не му се прибира вкъщи и е готов да остане до другия сезон в Къщата.

Въпреки фобиите си и болестите, тя се чувства като у дома си и по цял ден или яде, или спи. А в краен случай излиза на двора да се освежи с по някоя клюка.

Останалите участници са смаяни от апетита й. Сашка омахва по три чинии манджа, взема оскъдните плодове, за да си направи фреш, през час си маже филийки, или си открадва по нещо сладичко и непрекъснато се върти край шеф Петров, за да получи благоволението му. И най-вкусното парче. Дори в дни на оскъдица, тя успява да изяде порциите на другите и най-често я виждаме на масата с пълна уста.

Ех, че апетит ми се е отворил, оригва се дискретно Дупнишката мадона. Като на СПА съм. Спя докогато си искам, хапвам колкото си искам, сменят ми бельото на спалнята, чувствам се доволна и щастлива. И изобщо не искам това да свършва.

Ама как, Сашке? Нали имаш деца, нали непрекъснато каканижеш и твърдиш, че те чакат и те гледат. Не е ли малко неудобно да виждат майка си как нагъва непрекъснато и се грижи кой тоалет да облече и как да се покаже с тюлени нощнички, по-фриволни от тези на Джулиана Гани?

Къде побира всичкото това ядене, чудят се съквартирантите, но не смеят да й вземат чинията или каквото е докопала от хладилника.

Сашка лю13 години бях в забвение, но сега кариерата ми ще се възроди, хвали се тя на всеки, които поиска да я слуша. Вън ще се надпреварват да ме канят на участия и ще натрупам парички!

Съмняваме се…

Освен ако не я канят на състезания по надяждане.

Безплатно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *