Саня Армутлиева уреди протежето си с победата в „Като две капки вода“ – Деси Слава пак прецакана!

Михаела 2Михаела Маринова спечели шоуто „Като две капки вода“, а наградата беше чисто нова кола.

Малката певица, която този месец навърши 19 години, няма много опит, но пък има голям хъс и завидно самочувствие. Хлапачката отвя певци като Миро, Люси Дяковска и Деси Слава с мощните си изригвания на сцената и безкрайно крехкия си и невинен образ.

За разлика от наборките си Гери-Никол и Дара, тя не се облича екстравагантно, не пуска голи селфита. И не отиде дори на абитуриентския си бал, а предпочете да репетира за финала на предаването. Така остана встрани от вниманието на жълтата преса и няма излезли компромати за нея, поне досега…

Деси Слава пак се размина с първото място, както навремето във „Вип Брадър“, заради тънки сметки на продуцента. А и едва ли щяфа да позволят на  фолкаджийка да вземе наградата.  Тя обаче успя да изпълни едни от най-трудните образи и показа, че има невероятен глас и за разлика от доста свои колежки може да пее. Малко е трудно човек да си представи, че няма да спечели с превъплъщението си в образа на Стефка Саботинова и вълшебно изпълнение на „Притури се планината“.

Мнозина смятаха за фаворит Люси Дяковска, която е истинска хала на сцената, но внезапно тя остана трета.

Промъкнаха се и версии, че истинският победител е Саня Армуртлиева, която лансира здраво откритията си, а и е близка с Магърдич Халваджиян. Тя уреди Кристиан Костов да ни представя на „Евровизия“ и малкият класира България за пръв път на второ място. Михаела също е нейно протеже- откритие на Х фактор. Най-вероятно победата на младата певица е с цел реклама музикалния риалити формат, който започва още в края на юни с кастинги в цяла България, а Саня неизменно ще е в журито.

Вижте най-запомнящите се имитации на Михаела.

Мих шакир

Михаела Адел

Михаела Елвис

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *