Ранна критическа затресе Йоана Буковска – актрисата оцелява с хапчета! Виж тук:

Йоана БуковкаЙоана Буковска яко го е закършила с нервите и не знае как да излезе от омагьосания кръг на собственото си лутане между усмивката и агресията.

Напоследък агресията надделявала. Актрисата станала избухлива, свадлива и била вечно недоволна от нещо. Изблиците й започвали неочаквано и тя ги стоварвала ту върху мъжа си, ту върху колегите в театъра, ту на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“.

Дали се е вживяла в образа си на кучка във филма, или просто й е дошло нанагорно, никой не знае. Но актрисата се държала враждебно, карала се с всеки, който й се мерне пред очите и едва след като си глътнела хапчето, надлежно изписано й от лекар, леко се кротвала.

Колегите й от сериала обаче сериозно се притеснявала кога ще я хване „онова настроение“ и си шушукали помежду си, че е хванала ранна критическа.

Всъщност Буковска е на ръба на силите си и е пред нервен срив от преумора. След две години майчинство, тя се върна в театъра, а после се съгласи да играе една от главните роли в докторския сериал. Снимките й отнемали доста време, а през останалото пък била заета с репетиции в театъра. Когато се върнела вкъщи, там я чакали буйните и пълни с енергия близнаци   Вяра и Любо. Четиригодишните хлапета били палави и енергични и обръщали цялата къща наопаки. Те правели беля след беля, а след като й надуели достатъчно главата, тя си го изкарвала на съпруга си Иван и му вдигала чутовни скандали.

Йоана откраднат животКроткият бизнесмен правел всичко възможно да тушира нещата, помагал в домакинството, тичал на пазар и изпълвявал всяка прищявка на жена си в името на семейния мир.

В яда си Йоана заплашвала, че ще се махне от къщи и ще отиде някъде на почивка, където никой не крещи, никой не се гони по стаите и не настъпва навсякъде разхвърляни играчки.

Иван приемал заплахите й на сериозно и станал по-нисък от тревата, за да запази семейството си.

Всъщност диагнозата на актрисата е хронична преумора и невроза, които трябва да преодолее, като се стегне и подреди приоритетите си и не се нагърбва с повече работа, отколкото може да поеме.

Наскоро  тя навършва 40 години и трябва да поукроти топката, ако иска да бъде пълноценна майка и едновременно с това добра и търсена актриса, смятат семейни приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *