Позор! „Като две капки вода“ най- после си признаха, че са Подлоги на ГЕРБ! Виж Тук:

Зуека агитацияГолемият демократ Магардич Халваджиян не се сдържа и политизира дори шоуто „Като две капки вода“.

Още при излизането си на сцената, Зуека и Рачков веднага поздравиха публиката и зрителите с победата на ГЕРБ, опитвайки се да го превърнат в неволна шега. Те даже показаха снимки на Бойко Борисов, скрити под саката им. За да не излезе много явна агитацията, обясниха че са сложили и по една на Корнелия Нинова, за да я поздравят, ако тя спечели.

Изборните резултати бяха ясни много отдавна и това пък прозвуча като подигравка с червената лидерка.

Стигна се дотам, че и цялото жури беше облечено в червено в знак на подигравка към изгубилите.

На няколко пъти в сценария беше подчертавана победата на ГЕРБ, дори чрез саксиите с туя. Те бяха наклонени надясно и Рачков подчерта, че ако победата била на БСП, щели да ги наклонят наляво.

Два дни преди изборите пък Халваджиян излезе с остро и буквално отровно изказване, че който гласува за БСП е безродник и подкрепя насилието, диктатурата, връщането на страната години назад и очерта апокалиптична картина, ако социалистите дойдат на власт.

Апокалипсисът е само в главата и джоба му. В момента той смъква луди пари от герберската Нова телевизия и единственото, което не продуцира там с брат си, са новините и спортните предавания. Вероятно арменската му душица не може да се насити на капещите милиони и изпитва луд страх да не би някой да го измести.

Маги скъсани дънкиВ „Капките“ той е настанил цялото си семейство да лапа тлъсти хонорари. Синът му е оператор, снаха му хореограф, жена му отговаря за прическите и облеклото на участниците и журито. Единствено внукът му не е започнал да се изявява на сцената, поради крехката си възраст.

Яростният антикомунизъм на арменеца няма друго обяснение, освен чисто финансово.

Защото всеки знае, че е учил в Москва, в най-престижното цирково училище. Че се е учил на професионализъм там, а достъп до това училище нямаше всеки българин, а само тези, чиито семейства бяха близки до БКП.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *