Падение! Иван Ласкин и жена му заработват в едно и също шоу

Ласкин аз обичавИван Ласкин измести дългогодишния капитан Юлиян Константинов от шоуто „И аз обичам България“.

Без никакви обяснения от страна на водещата, той се появи на екран и веднага започна да ръководи противниковия отбор. На какво се дължи рокадата, никой не разбра. Явно безработният Ласкин си търси място откъде да прибере някой хонорар, без да се напъва много- много, а съпругата му Алекс е измолила да го сложат да води отбора, защото семейството е окъсало за пари.

Не само мъжът й, но и тя се появи на екран, но като играч. Засега не са включили само дъщеря си София, но ако има детско издание, тя със сигурност ще е вътре, коментират изненадани зрители.

Ласкин и Сашка са известни повече с негативизма си, отколкото с любовта към България. На няколко пъти в свои интервюта те се заканваха, че ще емигрират и ще работят каквото и да е в чужбина, даже ще мият чинии, защото не се чувствали добре тук. А София ще бъде пратена да учи в чужбинско.

ИванВ много свои постове във Фейсбук Иван нарича държавата скапана, народа прост, даже се озъби срещу националния празник.

Върховно лицемерие е да плюеш срещу родината си и в същото време да се правиш на голям патриот и да взимаш хонорари в предаване като „Аз обичам България“, пишат в социалните мрежи фенове на патриотичната боза по Нова телевизия.

Но явно щом става дума за пари, Ласкин е готов на всичко, дори и да обича България, говорят зад гърба му колегите му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *