Нора Недкова строши Тъпомера! Не е имало такава излагация във „Вип Брадър“ досега!

Все е бивало простотия в къщата на „Вип Брадър“, но такъв потрес като плеймейтката Нора Недкова не е имало! В сравнение с умствения й багаж, Черната Златка направо може да мине за професор по география!

Пишман моделката не само, че трудно произнася думите си без правоговорна грешка, но се оказа, че няма елементарни познания за обществения живот. Снощи „Биг Брадър“ я хвана, че не знае какво означава „прокурор“ и какви функции изпълнява.

Нора нагло заяви, че знаела какво е „прокурор“, но не било нужно да го казва в ефир. Все пак, не съм завършила право, изцепи се плеймейтката.

Въпреки че не можа да обясни каква е работата на главния прокурор, Нора Недкова реши тя да поеме тази роля в къщата, заради страхотната привилегия да номинира по трима души.

Освен потресаваща глупост обаче, плеймейтката демонстрира и страховита наглост. Въпреки че по договор поискала шумоизолирано легло, което да е отделено от останалите, Недкова завидя на врага си Валентин Кулагин, който пък се беше уредил по договор.

Плеймейтката започна да се тръшка, че отделеното й пространство било прекалено малко, за да побере шестте й куфара. Затова поиска да се настани в спалнята на Валентин Кулагин, която е и със собствен санитарен възел, като изгони Папи Ханс оттам. И въпреки че поетът се съгласи да се разменят, Кулагин категорично й заяви, че не иска да дели помещението с нея.

Нора обаче се самонастани в спалното помещение, въпреки протестите на гримьора. Кулагин поиска съдействие от „Биг брадър“ да изгони нахалница. И в крайна сметка, от продукцията решиха, че плеймейтката трябва да се изнесе от спалнята на Кулагин и да се върне в отреденото й помещение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *