Нови войни в къщата на „Вип Брадър“! Ето кои съквартиранти се хванаха за гушите:

Заформи нова война в къщата на „Вип брадър“, при това без участието на Валентин Кулагин. Нора Недкова беше неприятно изненада от факта, че и други съквартиранти, освен скандалния гримьор, не я харесват и са готови да й го кажат в лицето.

По време на игра от седмичната мисия, мъжът на Гала най- неочаквано призна, че не харесва плеймейтката. Стефан избра твърдението „Мразя Нора“ и трябваше да се обоснове защо е така. Той се опита да се оправдае, че го правил за мисията, че всъщност нямал нищо лично против нея…, просто бил против това, което жените като нея олицетворяват. Все пак обаче, Стефан се изпусна, че бил разочарован до някаква степен лично от Нора. При което плеймейтката го контрира много на място, че няма как да е разочарован лично от нея, тъй като изобщо не общува с нея.

Стефан обаче се притесни, че не е успял да прикрие добре непоносимостта си към Нора, и се опита по изключително груб начин да й обясни какво точно е имал предвид: „Ще ме изслушаш ли, защото аз теб не искам да те слушам“, изрева той в лицето на плеймейтката.

Стефан явно беше решил да влезе в ролята на Кулагин, като критикува яростно Нора, за да се хареса на публиката. Само че се оказа, че не му стиска да заяви мнение и след това да го отстоява, без да се оправдава по никакъв начин за думите си.

На следващия ден, за да замаже очевидния гаф, половинката на Стефан – Гала, го включи на живо от къщата. В ефира на „На кафе“ Стефан получи отново възможност да се оправдае за внезапната си грубост към Нора и отривисто заяви, че иска да спечели формата. Гала пък се опита да му осигури допълнителни дивиденти като го отрупа със захаросани обяснения в любов.

Скандалът между Стефан и Нора със сигурност ще има продължение, но в къщата се заформи още един нов конфликт – между Кулагин и Петко Димитров. Устатият гримьор, който с лекота успява да схруска Нора и Диона, удари на камък при известния ресторантьор. Освен че на няколко пъти пусна хапливи забележки срещу Петко, Кулагин си позволи да покаже неуважение и към съпругата му Яна, като на няколко пъти я прекъсна и не я остави да се изкаже. А това означава, че тепърва ще си има проблеми с Петко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *