Люси Дяковска излезе гола на сцената, публиката в шок! /СНИМКИ/

Люси голямаЛюси Дяковска изскочи на сцената по оскъден бански и шокира свикналите на всякакви идиотизми зрители на комерсиалното предаване „Като две капки вода“.

Дали певицата, известна повече в Германия, си пада по голотиите, или продуцентите й отреждат само роли на разюздани певачки, не е ясно. По-скоро е второто, тъй като трябваше да имитира лейди Гага, а Гага има много песни, в които е облечена що годе прилично, или поне не е само по гащи и сутиен.

Само преди седмици тя имитира украинката Руслана и се появи по къса поличка, символично бюстие и гол пъп. Това обаче не стигна на арменската продуцентска фамилия и така нареченият бутон на късмета й „изтегли“ лейди Гага в най-пошлия й вариант.

Люси голаДяковска пък не оказа никаква съпротива, като видя, че ще пее по бански и ще изпълнява танци, които изчервиха дори журито.

Тя се хвърли на сцената боса и гола и се размята като истинска фурия, да не кажем друга дума. Всички имаха възможност да се насладят на хилавите й форми и на доста стегнатото от фитнеса тяло. Люси дори не се задъха, докато пееше и се мяташе напред назад с балета, като току- що обезглавена кокошка. А водещите този път не намериха думи да кажат каквото и да е за изпълнението й. Само й донесоха халатче да се наметне, понеже в публиката имало и деца. А докато се чекнеше по сцената, деца нямаше ли?

Люси ГгаПевицата с пренебрежение отхвърли халата и заяви на всички, че е горда да излезе и да танцува почти както я е майка родила, че няма табута и иска да покаже, че в нашето общество трябва да има толерантност към различните. Какво общо имаше лейди Гага с различните не стана ясно, освен че самата Люси е различна и си умира от желание да подчертае това.

Люси ГПо-късно стана ясно, че се е съблякла и пред Зуека пред асансьора, който качва певците на сцената. Василев и операторът гледат като втрещени, а тя най-спокойно събува скъсаните си дънки и остава по гащи.

Е, какво, свои хора сме си, успокоява ги тя, а сценката беше излъчена извън предаването като гаф.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Люси Дяковска излезе гола на сцената, публиката в шок! /СНИМКИ/"

  1. Донка Томова   12.05.2017 at 9:09

    Браво Люси обичаме !

    Отговор
  2. Донка Томова   12.05.2017 at 9:14

    ОБИЧАМ ТЕ ! Искам да си моя !

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *