Луна чу в изповедалнята нещо, което продуцентите не излъчиха. Вижте какво й казаха!

Истерясалата Луна се промени само за един ден.

След като саботира първата мисия в Биг Брадър мост уонтед. След като скъса нервите на всички. Ритна Людмила Захажаева. Наруши сто пъти правилата, за да прави каквото си поиска и стопи седмичния бюджет почти до нула. На другия ден се събуди хрисима, като херувимче.

От заканите – от мен зависите, пукнете от глад, няма да се подчинявам на никого, не ме интересува какво ще ядете, не сте дошли да плюскате. След обидите – тъпаци, празни душици, грозници, алкохолици, дебели плужаци и всичко,  което може да ви дойде на ум, тя надяна маската на мила и добра женица.

Странното превъплащание не дойде само от психически необуздания й нрав и от решението да надене овча кожа.

След като физически посегна на няколко от съквартирантите и по всички правила трябваше да бъде изгонена от Къщата, Биг Брадър я извика в изповедалнята. Там я предупреди, че при всяко следващо нейно нарушение ще гони по един съквартирант в произволен ред.

Зрителите си помислиха, че най-после това, което има в главата си е увряло и си е седнала на трите букви. Защото да изгониш някого заради капризите си, вече е пълна наглост.

Не. Луна не се трогна изобщо от това и ако можеше, щеше да изхвърли поне двама, за да покаже властта си над останалите и да ги кара да й прислужват и да й се кланят до края на сезона.

Според източници от продукцията, не е излъчено предупреждението, че първа ще бъде изгонена самата тя.

А това певицата не може да понесе.

Луда пристигна с пет куфара и 20 кашона багаж и да излезе на третия ден, щеше да е най-големия удар по нея и заспалата й кариера.

Затова и кротна. Но докога, само един Брадър знае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *