Луна спретна истински цирк в „Черешката“! Вижте как саботира вечерята на Мариела Нордел:

Поп-фолк певицата Луна сътвори поредния си цирк. Изпълнителката, която тази седмица участва в кулинарното предаване на Нова телевизия „Черешката на тортата”, втрещи останалите звезди с поведението си.

Когато лимузината дойде за участниците, които тази вечер са на гости на Мариела Нордел, Луна се настани сама на едната седалка, принуждавайки всички останали – Дани Пеканов, Ивайло Колев и репортерката Деси Павлова, да се нагъчкат един до друг. „Звездата е изморена от участия и смята да почете малко книжка”, заяви префърцунено певицата и се зачете.

Но явно не достатъчно вглъбено, защото намираше време да хвърля по някой обиден коментар по адрес на останалите в колата.  „Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, заядливо подхвърли тя към един от спътниците си. „Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не искам да съм част от вашето падение”, добави Луна.

В дома на Нордел театърът, разиграван от Луна, продължи с пълна сила. Домакинята изненада приятно гостите си с латино ритми, но това не успя да впечатли изпълнителката, която стоеше отстрани и гледаше отегчено изпод тъмните си очила. Луна отказа да се задържи и на масата.

Първоначално отказа да си каже и „наздраве” с компанията, защото пиела само вода. След това категорично отказа да опита храната на Мариела и докато всички похапваха от гозбите на готвачката, тя захрупа солети.

Малко по-късно се оттегли от трапезата, взимайки със себе си книгата, солетите и банана. На десерта обаче Луна не можа да устои и се нареди около масата. Въпреки това направи поредната си хаплива забележка. „Опитах готови ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От вчера съм на сладко”, каза тя

Домакинята опита да впечатли компанията с многостепенно интернационално меню. Вечеря по шведски, изпълнена с холандски колбаси, шведска салата, тайландска супа, белгийски десерт, придружен с ирландска кална торта.  Въпреки старанията си, Луна й даде оценка Слаб 2.

Източник

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *