Коткат Бориса Тютюнджиева във Вип Брадъра! Вижте срещу колко:

Бориса цициНико Тупарев е решил тази година да събере под покрива на известната Къща доста дами с бурно минало и неясно бъдеще.

Една от поканените е моделката Бориса Тютюнджиева, която имаше скандална връзка с продуцента Андрей Арнаудов, а после го заряза. Хубавицата участва във втория сезон на „Къртицата“ и показа доста силен и праволинеен характер. Тя не цепеше басма на никого, често изпадаше в конфликтни ситуации, но винаги отстояваше мнението си. В нея се влюби казанлъшкият Казанова Борислав, но тя директно го отряза и му каза в очите: „Мой човек, не ме кефиш. Ако си толкова влюбен, изчакай да излезем оттук и му ухажвай. Но не си прави пиар на мой гръб през зрителите! Ок?“

Борислав бе унижен публично в ефир и буквално прегазен от хубавицата, която е на принципа „Право куме в очи“. По същия начин се държа и в „Черешката на тортата“, когато се падна в един отбор с Джино и Гери Дончева. Глупаво е да искаш дрескод от хора, които са се събрали за пет дни да готвят и да вечерят заедно. Това е предаване за кулинарни експерименти и отношения между непознати на масата. Гери поиска всички да се облекат на вечерята й с официални рокли, защото пресъздавала последната вечеря на „Титаник“. Бориса се ядоса и покани гостите си да дойдат по анцузи и пижами.

Бориса АндрейТя ще е доста интересен персонаж, категорични са феновете й. Досега е канена няколко пъти в Брадъра, но заради лоялността си към Андрей, отказа.

Сега обаче двамата не ги свързва нищо и моделката е навита да разкърши страстни форми пред зрителите, но срещу не по-малко от 100 бона, твърдят приятелките й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *