Какво е общото между Бойко Борисов и Шеф Манчев? Отговорът само тук:

МанчевКакво е общото между Бойко Борисов и Шеф Манчев?

Този на пръв поглед безумен въпрос си зададоха зрителите на Нова телевизия в онлайн коментарите. И стигнаха до извода, че и двамата поне веднъж на ден се появяват на екрана и промиват мозъци кой както може. Единият за пари, другият за слава.

Никой вече не може да изчисли богатството на Манчев, който освен собствен ресторант, има и две собствени предавания.

На зрителите им писна от „Черешката на тортата“, където куцо, кьораво и сакато се изредиха да готвят и да показват кулинарни небивалици и безумни манджи, които и кучето на Денди отказва да яде. Имаше и сполучливи епизоди, но в повечето случаи някакви псевдозвезди показват не толкова уменията си пред котлона, колкото прическите и тоалетите си пред зрителите.

В същото време Манчев наблюдава пред камерата, коментира и повтаря – сложи малко рукола, на това му отива босилек, или добави максарпоне! И горе-долу съветите се изчерпват с това. Размахва пухкави ръчички, дава едни и същи препоръки, а накрая връчва плакета на този, които се е трудил най-съвестно.

„Черешката „ще свърши тази седмица, но ще я заменят „Кошмари в кухнята“, където отново се върти едно и също. Западнал ресторант, мръсна кухня, скучно меню, но вълшебникът Манчев преобразява нещата за два дни. Удря една боя на заведението, слага свежи покривки на масите, сменя уредите с нови и показва няколко ястия на шашнатите готвачи.

Денди консумеБлагодарение на тези „образователни“ предавания Шефът вече кара нов джип и се премести в по-голямо жилище.

А мнозина сънуват кошмари, но не в кухнята, а само като го видят пак на екрана.

Измислете нещо друго!

Тези предавания се изтъркаха като стара тенджера, зоват зрителите.

Засега обаче няма кой да ги чуе.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*