Какво е общото между Бойко Борисов и Шеф Манчев? Отговорът само тук:

МанчевКакво е общото между Бойко Борисов и Шеф Манчев?

Този на пръв поглед безумен въпрос си зададоха зрителите на Нова телевизия в онлайн коментарите. И стигнаха до извода, че и двамата поне веднъж на ден се появяват на екрана и промиват мозъци кой както може. Единият за пари, другият за слава.

Никой вече не може да изчисли богатството на Манчев, който освен собствен ресторант, има и две собствени предавания.

На зрителите им писна от „Черешката на тортата“, където куцо, кьораво и сакато се изредиха да готвят и да показват кулинарни небивалици и безумни манджи, които и кучето на Денди отказва да яде. Имаше и сполучливи епизоди, но в повечето случаи някакви псевдозвезди показват не толкова уменията си пред котлона, колкото прическите и тоалетите си пред зрителите.

В същото време Манчев наблюдава пред камерата, коментира и повтаря – сложи малко рукола, на това му отива босилек, или добави максарпоне! И горе-долу съветите се изчерпват с това. Размахва пухкави ръчички, дава едни и същи препоръки, а накрая връчва плакета на този, които се е трудил най-съвестно.

„Черешката „ще свърши тази седмица, но ще я заменят „Кошмари в кухнята“, където отново се върти едно и също. Западнал ресторант, мръсна кухня, скучно меню, но вълшебникът Манчев преобразява нещата за два дни. Удря една боя на заведението, слага свежи покривки на масите, сменя уредите с нови и показва няколко ястия на шашнатите готвачи.

Денди консумеБлагодарение на тези „образователни“ предавания Шефът вече кара нов джип и се премести в по-голямо жилище.

А мнозина сънуват кошмари, но не в кухнята, а само като го видят пак на екрана.

Измислете нещо друго!

Тези предавания се изтъркаха като стара тенджера, зоват зрителите.

Засега обаче няма кой да ги чуе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *