Йоана Буковска взе 100 бона от „Откраднат живот“! Вижте за коя сцена одра екипа:

ioana-bukovska-2

Йоана Буковска си прави добре сметката и голотата й струва много скъпо.

Още в началото на снимките на втория сезон на „Откраднат живот“ красавицата видяла в сценария, че има гореща сцена в леглото с високопоставения си любовник. Тя категорично отказала да я изиграе, ако не й бъде заплатена подобаващо. Тялото ми е скъпа стока и ще го покажа само при съответната цена, заявила тя и поискала баснословна сума, за да се съблече. И то при приглушена светлина.

откраднат

Освен това тя настояла да бъде увеличено екранното й присъствие и ролята й да бъде подсилена, което е равностойно на по-високи хонорари  във всеки епизод.

Продуцентите се видяли в чудо, но все пак се съгласили с условията й. Освен това, понеже играе ролята на сериозна и безкомпромисна бизнес-дама, държала тоалетите й да бъдат изпипани от- до, да бъдат скъпи и стилни, огледани до най-малкия детайл.

откраднат1В името на ролята и парите, Буковска направи огромна саможертва – подстрига си косата почти до голо, тъй като играе и онкоболна след химиотерапия. В началото децата й били толкова шокирани, че не я познали. Тя обаче била щастлива, че ще може да им осигури частно училище и внесла целия хонорар за бъдещото им образование.

Съпругът й поел грижите за близнаците, за да може тя да се снима в продукцията и едновременно вечер да изнася представления в театъра.

Правя го не само за слава, но и за пари. У нас актьорите трябва да знаят цената си, а не да приемат роли за жълти стотинки, споделяла скандалната актриса със свои приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *