Изнасилват сериала „Откраднат живот“! Снимат продължение, а героите измряха!

открСериалът „Откраднат живот“ получи зелена светлина и снимките му започнаха вчера с пълна пара, издадоха от екипа.

Поради големия зрителски интерес и високия рейтинг на сериала, Нова телевизия е решила да не се отказва от него, тъй като от БТВ ги дебнат с нова сага и отново ще има бой за зрители.

Странно е обаче как ще продължи докторската епопея, след като в последната серия и буквално последните минути от предния сезон, основните герои бяха избити. Професор Генадиев катастрофира със сватбения подарък за откраднатия си син и по многото боя по ризата му си изглеждаше съвсем умрял. В същото време каридологът, отгледал и излекувал истинското му дете получи инфаркт. Живи останаха само младоженците, които продължиха да си танцуват и второстепенните герои, които се кълчеха на дансинга.

В първия сезон сюжетът беше напълно завършен и д-р Стилиянова умря също при катастрофа. Наложи се сценаристите да я възкресяват, че и да запазят бебето й, за да продължи интригата.

Сега понеже няма как сагата да продължи без основния герой д-р Генадиев, сигурно и той ще възкръсне. Като нищо от инфаркта ще се спаси и професор Камбуров.

откраднат живот1Зрителите искат да гледат обаче любимеца си д-р Василев и съпругата му Биляна. Заради ангажименти на екранния Василев в Лондон, той изцяло отсъства от втория сезон и се появи за две минути в последния епизод. Говори се, че са му предложили космически хонорар да се върне в сериала, но все още не е ясно съгласил ли се е и ако все пак да – как ще изиграе образ на лекар, избягал в чужбина, погнусен от родното здравеопазване и внезапно разкаял се за постъпката си и обхванат от необясним патриотизъм се връща в същата болница.

Закачките между Мазов и съпругата му не са достатъчни да дадат живот на сериала, най-много да се наблегне върху семейния живот на Наталия и Генадиев- младши.

Засега се пази в тайна какво ще се случи, но трябва да има сериозна интрига, която да задържи филма на повърхността. Иначе и той ще си отиде като останалите български сериали.

Безславно.

 

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *