Задава се чутовен тв сеир! Вижте кои ще са участници във „Вип Брадър“ 2018!

Поредният тв сеир стягат продуцентите на „Вип Брадър“, като тази година селекцията се очертава да е наистина много скандална. Мотото на тазгодишния сезон е „Женско царство“, така че тв ефирът ще се превърне в същински змиярник.

„Черешката на тортата“ за риалити формата със сигурност ще е участието на Сузанита, която ще влезе в къщата заедно с баща си Орхан Мурад и майка си Шенай. Още миналата година се говореше, че ще участва в предаването, но тогава преговорите пропаднаха в последния момент.

Сигурен участник във „Вип Брадър“ е футболистът Благой Георгиев. След като се раздели с руската си съпруга Есмер и остана без стотинка, Благо Джизъса нямал друг избор, освен участие в риалити шоу, за да захлеби.

В къщата ще влезе и актуалната „Мис плеймейт“ Нора Недкова. А за да е пълен панаирът, продуцентите ще вкарат и скандалният гримьор Валентин Кулагин. Преди няколко месеца, двамата спретнаха страхотен сеир по време на участието си в „Черешката на тортата“. Кулагин е известен с провокативното си поведение и остър език. Недкова не му отстъпва в това отношение, особено след като си пийне.

Дъщерята на фолк дивата Глория – Симона Загорова, също е спрягана за сигурен участник във „Вип Брадър“. Известната й майка била категорично против, но младата певица се надявала по този начин да даде тласък на кариерата си, тъй като с „Гласът на България“ преди две години не й се получи.

Николета Лозанова също е сред спряганите имена за участие в риалити шоуто. Но едва ли плеймейтката ще изкара цял сезон – по- скоро може би ще е само гост звезда за определен срок, както Мара Отварачката миналата година. Не е ясно обаче дали изобщо ще влезе, тъй като плеймейтката си е навехнала крака. А и според предишните й работодатели в „Папараци“– Иван и Андрей, няма право да участва в конкурентни предавания за дълъг период от време. В противен случай, трябва да им плати неустойка.

Вечната врагиня на Николета – фолк певицата Алисия, пък категорично отхвърли информацията, че ще влиза във „Вип Брадър“.

Засега непотвърдена остава информацията за участието на скандалната „Мисис България“ Анита Мейзер, която беше осъдена за убийство по непредпазливост на съпруга си. В момента тя е под домашен арест и не е ясно дали изобщо е възможно да участва в риалити шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *