Ето коя е съпругата на Стоян Роянов Я-Я! СНИМКА:

Коя е щастливата съпруга, заради която музикантът Стоян Роянов – Я-Я отказва да докосне дори с пръст друга жена? Половинката на най- странният участник във „Вип Брадър Мост Уонтед“ за първи път проговоря пред медиите. Тя се казва Теменужка и е илюстратор, учител по рисуване, а също и автор на детски приказки.

Двамата със Стоян Роянов са женени от 18 години и имат една дъщеря. Тя разкрива, че от години не гледа изобщо телевизия и затова не следи участието на съпруга си в риалити шоуто. Но била много доволна, когато научавала от познати, че той изключително много я уважава. Не го е наговаряла да отказва в мисии, или да не докосва други жени – тези решения били изцяло негови, разкрива Теменужка.

Съпругата на Стоян Роянов

Половинката на Стоян Роянов признава, че имат много щастливо семейство и той е невероятен съпруг и баща. Музикантът и семейството му живеят във Варна, а преди това няколко години са били в САЩ.

В къщата на „Вип Брадър“ Я-Я призна, че преди шест години изневерил на съпругата си. Тя обаче му простила и го прибрала обратно в семейството. Затова оттогава той си обещал, че повече няма дори да се доближи до друга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *