Ето коя е жената, която разплака Уош МС пред цяла България! СНИМКА:

Рапърът Уош МС трогна цяла България със сълзите си заради мистериозно гадже. Въпреки че призна симпатиите си към Джулиана Гани, той разкри, че навън си има приятелка, която много обича.

Рапърът беше категоричен, че много държи на отношенията им и не би искал да я притеснява. Той призна през сълзи, че много я обича. Но не бил сигурен дали и тя има същите чувства към него. Рядко му казвала, че го обича, което очевидно много го наранява.

Коя е тайнствената жена, по която Уош толкова страда? Името й е Мария Коцева – Мума. Тя е внучка на актьора Борис Луканов. Гаджето на Уош е с десетина години по- млада и в момента е студентка по педагогика в СУ.

Мария Коцева

Въпреки че призна, че харесва Джулиана Гани, предишните приятелки на рапъра са много далече от силиконовата моделка. Голямата любов на Уош е актрисата Радина Кърджилова. Двамата са заедно цели 10 години.

След това рапърът се залюби с колежката й Луиза Григорова, но след година на бурни отношения, двамата се разделиха. Именно заради Уош МС двете актриси развалиха приятелството си и години наред вече не искат нито да се чуват, нито да се виждат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *