Ето как Нико Тупарев се опитва да прикотка Глория във „Вип Брадър“:

ГлорияТежка битка се води между Нико Тупарев и  фолк дивата Глория.

От няколко години продуцентът иска да вкара ефектната дама  в най-скандалното риалити у нас – „ВИП Брадър“,  но тя не се дава.

Поредният сезон ще стартира само след два месеца и поне до Коледа ще  забавлява зрителите с безумни изцепки в ефир и зловещи наказания на ВИП-овете, които по традиция ще се бият в кухнята да сеири в телевизионен ефир.

Вече няколко години фолкпевици правят  най-големия рейтинг за предаването. Преслава дълго време караше зрителите да следят със затаен дъх влюбена ли е в Станимир Гъмов или просто двамата играят. А Емануела буквално предизвика фурор с измислените от продуцентите чувства към милионера Боби Комсийски.

Сега  Нико Тупарев е решил, че ще удари бингото с Глория, която слезе от сцената и животът й се превърна в голяма загадка. Той дори обещал да  вкара като гост и дъщеря й Симона Загорова, която пък в момента има огромна нужда от реклама. След провала й в „Гласът на България“ малката има нужда от вдигане на самочувствието и рейтинга си.

Симона дебелаДо момента Глория е канена няколко пъти в Брадъра, но е отказвала заради опита си да пази в тайна личния си живот и да не показва истинското си лице.

Възможно е обаче този път да се изкуши заради щерка си, смятат хора от бранша. В момента тя прави всичко възможно да лансира детето си и може да се жертва да влезе в Къщата. Още повече хонорарът, който предлагат на двете, е повече от привлекателен и ще им свърши добра работа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *