Елена Петрова залюби страстно Кирил Ефремов извън екрана!

Елена Петрова - КирилПродължение на наивистичния сериал „Ние, нашите и вашите“ се развива тайно от зрителите с пълна пара.

Екранната двойка  Елена Петрова и Кирил Ефремов доста насериозно са взели ролите си на стари гаджета и май по време на разголените снимки в спалнята е пламнало и още нещо, извън професионалните им отношения. Снимките на филма отдавна свършиха, а за критиците и зрителите той беше пълен провал и продължение едва ли ще има.

Но точно такова продължение са си спретнали красивата актриса и екранният й партньор. Двамата са буквално  неразделни след снимките.

„Семейство Иванови“  прекарват  заедно свободното си време уж да разменят творчески концепции, но не с останалия актьорски състав, а насаме. Често могат да бъдат засечени в кафенета или да обядват заедно. Всички се чудая защо, след като сапунката няма да има продължение и се провали с гръм и трясък.

Елена поне е полусвободна жена. Тя има съпруг в Гърция, но от години не живее с него, а в България. По необясними причини двамата не се развеждат, но и рядко се виждат. А децата  им прекарват времето си ту с майка си, ту с баща си

Ефремов обаче има здраво семейство и досега никога не е кръшкал на жена си.

Елена Кирил сватбаВ момента в артистичните среди обаче се заговори за развод. Елена е сърдита на бившия си любовник Макариев, който се ожени наскоро за Луиза Григорова. И иска да му го върне. Но не е избрала правилния човек.

Ефремов едва ли ще се разведе заради нея, твърдят хора от артистичните среди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *