Егоизмът на Мегз мина границите! Вижте какво направи!

Мегз Мария скандалМегз отново успя да вбеси  съквартирантите, като постави собствената си персона над всички.

В традиционната военна игра на Вип Брадър участниците излязоха на двора под команда и започнаха да правят лицеви опори и да тренират патешко ходене.

Докато се потяха и задъхваха, Биг Брадър попита Енджи Касабие ще отиде ли на договорената процедура с козметика си и ще остави ли другите да я чакат на двора. Ливанката категорично се отказа от привилегията си и остана в името на играта.

После от продукцията попитаха Мегз ще се възползва ли от правото си на ежедневен телефонен разговор с фирмата си, или ще го пропусне. Ще се възползвам, каза тя и безцеремонно остави всички на двора под дъжда.

Разговорът продължи цели 40 минути и всички буквално изпокапаха от студ и се намокриха. Най-зле беше Маргарита Хранова, която има проблеми със сърцето и не може дълго да стои права. Останалите беснееха и наричаха дизайнерката с обидни епитети и пълна егоистка.

Когато след 40 минути Мегз се върна, тя не изпита и грам угризение. Много по-важен ми е бизнесът, отколкото някаква си игра, заяви тя.

Маргарита болна„Абе ти в шоу ли си влязла, или ще си въртиш бизнеса“, погнаха я ядосано мъжете. „Като толкова не може без теб там, защо си се навряла тук? Не ти ли е неудобно, че толкова хора те чакаха на дъжда?“

„Не ми е неудобно! Аз си имам уговорка с Биг Брадър и си я спазвам. Откъде да зная, че ще ви оставят на дъжда?“, фръцна се Мегз и влезе в поредната престрелка с Мария. Фолкаджийката й подметна, че не е платила ддс- то на контейнерите от Китай. Дизайнерката пък я обвини, че й завижда. След което с тотален непукизъм влезе в строя и зачака командите на военния инструктор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *