Ева Веселинова от „Господари на ефира“ ходи въоръжена!

Ева господаритеРепортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова от три години живее в София и то съвсем сама.

Досега знойната хубавица не си е намерила половинка и даже не търси, защото няма време. Смята, че любовта сама ще я намери, но е вдигнала летвата много високо. Човекът, който ще плени сърцето й, трябва да е хубав, да работи нещо престижно и най-важното-  да е умен. „Аз имам няколко дипломи, ако си намеря някой богат хубавец, за какво ще си говорим“, попита тя в „Черешката на тортата“, поставена под кръстосания разпит на гостите си.  „Искам да сме на едно интелектуално ниво, да имаме общи теми, да живеем заедно не само физически, но и духовно“, призна репортерката.

Ева е една от малкото в бранша, които имат изкарани курсове по стрелба, притежава разрешително за оръжие и собствен пистолет.

Работата ми е такава, че си създавам много врагове и получавам много заплахи, каза на смаяните си гости дамата от Сливен. Не е безопасно да ровиш в мръсотията, да разобличаваш корупцията, да развалиш незаконния бизнес на някого и да очакваш той да ти ръкопляска. Работата ми харесва и дори когато гоня някого с микрофона си казвам, че всяко усилие си заслужава, защото спасявам много невинни хора от лапите на мошениците. Но трябва после да спасявам и себе си от същите тези, които са трупали пачки от хорската мъка, или наивност.

Ева пушкаЕва призна, че нарочно не е поканила участниците в шоуто в дома си. „Не искам да знаят всички къде живея в името на собствената ми безопасност. За съжаление такава ми е професията“.

Енджи Касабие веднага поиска да я сватоса, но като чу за пистолета, се отказа.

Русата репортерка сподели още, че е живяла десет години в Гърция, но решила да се върне в България и да работи тук, въпреки че е трудно. А за мечтаната половинка не се притеснява, все някога ще я срещне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *