Джулиана Гани изплака: Идват тежки дни! Ето какво я плаши:

Един се кахъри за едно, друг за друго, а Джулиана Гани се затръшка колко много работа я чака в реалния живот.

Ето на. Досега Биг Брадър се грижеше за нас, хранеше ни, топлеше ни, нямахме никакви грижи. А като излезем навън и ще ни завърти животът. През ноември се плащат сметки, ток, вода, на 15-то число. Тя майка ми ги плаща, но все пак си е ангажимент, завъздиша силиконката.

Трябва на фризьор да ходя, на козметик. Знаете ли колко процедури са ми нужни, за да се поддържам във форма?  И масажи ще са ми нужни и ноктите трябва да си оправя, тежка работа. И на мъжлето си трябва да обърна внимание, все пак го лиших от меден месец, за да си изпълня дълга към почитателите си и феновете, които много искаха да ме опознаят в предаването.

Задават се светски събития, трябва да ги посетя, наближава и Коледа, трябва да пазарувам, майко мила, хвана се за екстейшъните пловдивското чудо на пластичната хирургия.

Мегз плахо подметна, че трябва да се връща на работа и няма време за подобни ангажименти. Но никой не я чу.

Болките и трудностите на Джулиана разсмяха публиката и й отнеха още няколко смс-а, а за нея явно гласуват богатата й майка и съпруг и чат пат някой фен на големите ц*ци.

Силиконката е родена със сребърна лъжичка в устата и основната й работа е да се грижи за тялото си и да пръска пари за операции.

Целият хонорар от предаването няма да й стигне за следващите три, които е планирала. Те са доста болезнени и отнемат много време за възстановяване, но Гани призна, че се чувства добре само когато се променя. И ще продължи да го прави, докато се превърне в Барби.

А съпругът й има само една мечта – да му роди бебе, но при толкова ангажименти се чудим дали изобщо ще намери време да го стори.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *