Денди изнагля! Нахрани гостите си в „Черешката“ с псувни и презрение!

Денди стекЕксцентричният Денди, който се подвизава тази седмица в „Черешката на тортата“, за да вземе хонорара и да нахрани кучето си, буквално втрещи зрителите.

Докато другите готвиха, той нае ресторант и готвач, тъй като отказа да изцапа аристократичните си пръсти по какъвто и да е начин. Наряза няколко парчета телешко бонфиле и начука гъши дроб и с това приключи подготовката. „Аз не съм роден да се цапам“, вирна нос самохвалкото, който дори не посмя да покани участниците в дома си.

След това започна да се гаври откровено с гостите си, като им обясни, че им сервира консуме, а всъщност това беше сосът за телешкото, разреден с вода. Шегичка, ухили се той. Вие  без това не знаете какво е консуме. /Простаци, каквото и да им дадеш, се радват и го ядат, като едни животни със зурли. И ахкат колко им е вкусно. Да бях донесъл копанката…/ заяви той пред камерата.

Хининус месо безбрежно лицечериеКомпанията му направи комплимент за гъшия дроб, приготвен от готвача, но писателят се усмихна ехидно и каза, че това не е храна за всеки. Само французите разбирали от истинска кухня, а българите били плебеи. Той стигна в нахалството си дотам, че през цялото време държа кучето си на масата, което ту облизваше нечия чиния, ту пък си криеше парчета месо в сакото на Константина Живова. Накрая моделката му направи забележка, а той тутакси се обиди, че не уважават кучето му, съответно и него.

Денди празна масаПо регламент в шоуто домакинът трябва да поднесе някаква изненада или подарък на гостите си. Денди подмина и това с презрение и заяви: Не стига, че ви храня, ами и да ви забавлявам! Не е ли достатъчно забавление това, че сте на една маса с мен?

След което им заяви, че е време да си ходят. Унизени и изчервени, всички си тръгнаха,  а снобът ги удостои с едно последно „простаци“, останал сам на претрупаната с храна маса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *