Вижте какво предстои да се случи в сериала „Сияйна луна“: Сарас не успява да спаси Кумуд!

сияйна луна
* Кумуд открива снимка на Гуман във фотостудио. Собственикът открива, че жената е известната танцьорка Руупмати. Кумуд прави всичко възможно да узнае тайната на Гуман. Тя се среща със Сунанда и се представя като снаха на Гуман.

* Сарас не знае какво се случва със съпругата му и се тревожи. Кусум се обажда на приятели с надеждата да научи къде е сестра й. Сунанда разкрива на Кумуд миналото на Гуман и я заключва в дома си. Тя информира Гуман, че е задържала снаха й в плен.

* Уплашен за живота на любимата си Сарас подава жалба в полицията. Кумуд успява да избяга, но Сунанда я залавя отново. Семейство Десай са угрижени и озадачени от изчезването на Кумуд. Кабир обещава да я намери. Дани изпитва вина и съжалява, че е развалил отношенията си със Сарас.

* Сунанда принуждава Кумуд да танцува пред нейни гости. Дава й рокля и бижута и нарежда да ги облече. Кумуд категорично отказва да се подчини и обявява, че няма да се храни.

сияйна луна* Майката на Мишри си спомня, че е видяла Кумуд в магазин за антики. Сарас разговаря със собственика с надеждата да открие следите на жена си. Гуман уверява Сунанда, че Сарас и полицията вече издирват Кумуд. Тя прави опит да убеди Сунанда да пусне пленницата си на свобода, но безуспешно.

* Уличен крадец опитва да обере Сарас, но Ману го спасява. Ману споделя, че наскоро Кумуд е търсила информация за тайнствена дама на име Руупмати.

* Кумуд се възползва от удобен случай и отново бяга, но хората на Сунанда я залавят и я връщат. Сарас става свидетел на случващото се и преследва колата на похитителите, но не съумява да ги спре. Сарас научава адреса на Сунанда и нахлува в дома й с полиция. Силите на реда не откриват нередности и поради липса на доказателства не могат да помогнат на Сарас. Сарас не се обезсърчава, заклева се да открие любимата си. Във връзката на Дани и Кусум настъпва разрив.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *